Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sofia Kenin este prima jucătoare din 2001 până în prezent care reuşeşte să învingă două lidere WTA în săptămâni consecutive. Ultima care a reuşit o astfel de performanţă a fost Lindsay Davenport, în urmă cu 18 ani.

Sportiva de 20 de ani din SUA traversează o perioadă de graţie, care a adus-o între primele 20 din lume. Săptămâna trecută, a ajuns până în semifinale la Rogers Cup, învinsă de viitoarea campioană, Bianca Andreescu.

În aceste zile, la Cincinnati, sportiva de peste Ocean nu a slăbit ritmul, calificându-se din nou în penultimul act, unde o va întâlni, în direct pe Digi Sport, pe Madison Keys.

Sofia Kenin le-a învins pe Ashleigh Barty si Naomi Osaka.

Kenin a trecut în sferturi de Naomi Osaka, numărul unu mondial, după ce săptămâna trecută o eliminase în drumul spre careul de aşi pe Ashleigh Barty. Ambele sportive erau, la momentul întâlnirii cu Sofia, pe locul 1 WTA.

Integral pe Digisport