Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ion Cristoiu analizează raportul MAI privitor la dosarul Caracal. “Era cumva Gheorghe Dincă o persoană de care nu trebuie să te atingi?”, se întreabă jurnalistul.

Jurnalistul Ion Cristoiu a analizat pe blogul său raportul MAI care a fost prezentat CSAT în cazul Caracal, raport făcut apoi public de Alexandru Cumpănaşu, unchiul ultimei victime a călăului din Caracal. Cristoiu consideră că acest raport adânceşte suspicinea că Gheorghe Dincă ar fi cumva protejat de Poliţie şi de Parchet.

„Alexandru Cumpănașu a publicat pe Facebook Raportul unei instituții din afara MAI despre felul în care s-a acționat pentru salvarea Alexandrei Măceșanu după ce a devenit clar că a fost răpită și că e ținută de răpitor într-o locație din Caracal.
Așa cum am mai scris eu în serios doar documentele și declarațiile oficiale despre Caz. Tot ceea ce se publică pe surse ține de o uriașă manipulare a opiniei publice, prin presa Serviciilor, dar și prin presa independentă, menită a scoate din discuție orice altă ipoteză decît cea a asasinului singuratic, făcut pe zi ce trece tot mai Monstru.

Integral pe Capital