Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

Agresorul are 38 de ani şi este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi. După producerea atacului, a încercat să fugă şi a fost imobilizat de un poliţist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient. Criminalul se află acum în custodia poliţiei.


Comentarii

@Mihai Securescu Ieșiși la ronțăit, șobolane?! Crai nou cu nume nou!

19 august 2019 8:39

Mihai Și nici macar traditionalele EURO-poolli-acadea, vopsite roz / alb, cu "nucelu' dur" din mar travestit în ciocolata nu ne (mai) dă ăia sa sugem / lingem / rontzaim?!

18 august 2019 23:03

Dr. House Așa, și cine este criminalul tot nu ne-ai spus! Ai preluat o informație anterioară și i-ai pus un nou titlu!

18 august 2019 14:10

Mihai Și vine unul ca Fifor și una ca Dăncilă și zice *Să avem încredere în Instituțiile Statului !^.....Unde au fost Instituțiile Statului și-n cazul acesta de la Spitalul de Nebuni de la Săpoca-Buzău ?!?....De se moare pe capete....carnagiu pe șoselele patriei....carnagiu în spitale....carnagiu și trafic de carne vie la Caracal....Cimitirele sunt marea realizare PSD-istă că se măresc văzînd cu ochii....

18 august 2019 11:50

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.