Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unchiul Alexandrei a recunoscut că a făcut o greșeală uriașă. Alexandru Cumpănașu a mărturisit totul pe contul său de Facebook.

„MARTURISIRE: Dragi prieteni, sunteti singurii care mi-ati fost alaturi in toata aceasta perioada (alaturi de 99% din media romaneasca online si video) si singurii care meritati sa va impartasesc cele mai grele si dureroase cilpe si sentimente din aceste zile si nu numai, chiar marturisiri care ma macina:- Am avut si am un sentiment de vinovatie pt ca din convingere am sustinut intr-o perioada spectacolul unor procurori convins fiind ca Romania trebuie curatata de ticalosii care ne-au jefuit. Nu le-am pus la indoiala profesionalismul si motivatiile si reiese acum ca am gresit.

Integral pe CapitalComentarii

je Uite ce hahalera face descoperiri epocale despre coruptie si lipsa de profesionalism la Romanica ! Dar, bai hahalera de unchi, cunosteai si-ai tecut ca mortul, sleahta de proxeneti care, aini de zile, au rapit si vandut si ucis femei, in cloaca aia de Caracal si imprejurimi. Acum, nu-ti mai tace clanta despre uciderea bietei Alexandra, dar, contributia ta la dezvaluiri si nume grele - este zero !

19 august 2019 7:53

@Bouropeanul Du-te, măh, în pizmazărea mă-ti cu „europenismul” tău cu tot! Ești un analfabet sinistru și-atât. Îți cunosc bine soroșismul îmbâcsit din căpățână. În princioiu, Europa este continentul de obârșie al rasei albe, ariene, respectiv prototipul rasial caucazian. Prin acțiunile sale (cheltuind și sume enorme în acest scop), Soros urmărește distrugerea rasei albe și a națiunilor europene prin metișizare (amestecul raselor). Alături de Soros, la acțiunea de încurajare și finanțare a imigrației islamice și negoide contribuie și UE, cu Germania vărf de lance! De fapt, se pune în practică „pas cu pas”, vorba nazistului nostru de la Cotroceni, mai vechiul Plan Kalergi, formulat de numitul Kalergi, un metiș austriac provenind din tată evreu și mamă japoneză. Înțelegi, măh idiotule, ce fel de bouropean ești? Ce ai tu în comun cu spiritul european?

18 august 2019 12:53

Europeanul Stilul Băsescu: "Am greșit"!

18 august 2019 10:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.