Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a revenit de urgenţă din vacanţă în Luxemburg pentru o operaţie urgentă de extirpare a vezicii biliare, a informat sâmbătă executivul european, preluat de Agerpres. Jean-Claude Juncker, în vârstă de 64 de ani, şi-a scurtat vacanţa în Austria şi „a fost repatriat în Luxemburg pentru a fi supus de urgenţă unei operații pentru extirparea vezicii biliare”, a explicat Comisia într-un foarte scurt comunicat.

Starea de sănătate a lui Jean-Claude Juncker, în vârstă de 64 de ani, a generat semne de întrebare în 2018, notează Mediafax. La summitul NATO de anul trecut, Juncker a fost filmat având dificultăţi să îşi menţină echilibrul, iar Comisia Europeană a explicat că a avut o criză de sciatică.

Integral pe Digi24Comentarii

UNFORGIVEN Aiurea, era beat mangă betivanul asta boșorog care ne judecă pe noi și ne dă sfaturi ca si olandezul celălalt, Tzimerman !

18 august 2019 10:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.