Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un marocan stabilit în Cluj a fost expulzat de România și are interdicția de se întoarce în următorii 10 ani pentru legături cu grupări teroriste. Adnane Abouhamda, un marocan în vârstă de 29 de ani, stabilit la Cluj Napoca, a fost expluzat după o sesizare făcută de SRI şi aprobată de Curtea de Apel Bucureşti.

Marocanul a fost considerat de judecători un adevărat pericol pentru securitatea națională României iar judecătorii l-au declarat indezirabil pentru următorii 10 ani. Acesta a absolvit studiile politehnice la Cluj Napoca și lucra în IT. Ofițerii SRI l-au prins având activități frecvente și active pe internet în strânsă legătură cu mișcări teoriste. Una dintre acestea este Hamas. Marocanul a avut mai multe postări de propagandă teroristă pe rețelele de socializare. Bărbatul nu a contestat decizia judecătorilor din 7 august și a părăsit deja România.

Integral pe Curentul