Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Un pacient de la Spitalul de Neuropsihiatrie şi Măsuri pentru Siguranţă Săpoca, judeţul Buzău, a omorât, în noaptea de sâmbătă spre duminică, patru pacienţi şi a rănit alţi nouă cu un stativ de perfuzie.

Potrivit comisarul - şef Laurenţiu Pantazi, şeful IPJ Buzău, unul dintre pacienţi a intrat cu un stativ de perfuzii în două dintre saloane şi a atacat pacienţii. Din primele informaţii, ar fi vorba de patru morţi şi nouă răniţi grav, câteva victime având traumatisme cranio-cerebrale.

Agresorul are 38 de ani şi este din comuna Săgeata, judeţul Buzău, fiind fără ocupaţie. El a fost internat voluntar cu sevraj etilic în cursul zilei de joi. După producerea atacului, a încercat să fugă şi a fost imobilizat de un poliţist, aflat în unitatea medicală pentru internarea unui alt pacient.

Criminalul se află acum în custodia poliţiei.

”În jurul orei 03:30, unul dintre pacienții internați și-a agresat colegii de salon și alte femei dintr-un alt salon, dintre care au murit trei la fața locului și unul la spital și a rănit încă nouă persoane, totul într-un episod psihotic. Pacientul era internat într-un salon cu regim normal. El nu era într-un sector cu supraveghere sporită.

Totul s-a petrecut în mai puțin de un minut. La momentul acela erau 2 muncitori pentru supraveghere periculoasă, 4 asistente și 3 informații”, a declarat directorul spitalului.


Comentarii

@mircea Faci o mare confuzie....baronul local Oprisan este Baron de Vrancea.....Buzăul are alt Baron....Este Marcel Ciolacu, actualul Președinte al Camerei Deputaților, tot PSD-ist....de fapt el este un Baronaș....încă n-a avut timp să facă chiag, dar are viitorul în față....Și la cît de bine se ^învîrt^ Baronii PSD-iști în a face bani, de la anul vom avea Conți și Duci....Contese și Ducese....Sună frumos....Contesa Dăncilă sau Ducesa Rovana Plumb.!!!....

20 august 2019 11:43

mircea prin targ se vorbeste ca toate cheltuielile cu victimile si pacientii vor fi suportate de baronul local Oprisan(inmormantari,parastase,pomrlnice si tratamente medicale)

20 august 2019 8:37

Europeanul Autoritățile țin discursuri festiviste când, la nici doi metri de el, eu m-am înecat cu EURO-poolla-ciubuc pe care o tot sug si nici vorba de îngrijiri medicale!

19 august 2019 8:40

Victor Popescu Haideti sus, dragi "români", sa suge EURO-poolla cu abnegatie si daruire- în felul acesta simplu (si ingenios, n.m.) vom capata puterea necesara ASALTULUI FINAL asupra CIUMEI ROSII (sintagma apartine tov. Vilksgenosse Joseph Goebbels si se refera la alde Alexandru Florian & Comp.-licii lui, n.m.)! Cu respect, VP

19 august 2019 8:37

Ecce Kurrupt Întrebucerea ecce ce amintiri încerca meseriașul să înece cu atâta alcool și de ce când s-a trezit l-a apucat o invidie teribilă pe cei adormiți...

18 august 2019 21:04

Europeanul Autoritățile țin discursuri festiviste când, la nici doi metri de el, cineva leșină și primește îngrijiri medicale.

18 august 2019 11:06

Europeanul "2 muncitori pentru supraveghere periculoasă, 4 asistente și 3 informații". 3 "informații"? Și ce sarcini au ele, conform "fișei postului"?! Ok. Muncitorii de supraveghere și asistentele erau, probabil, ocupați în altă zonă a spitalului pentru că, nu-i așa, la ora 3 din noapte este activitate intensă în spitale, dar nici măcar "informațiile" n-au acționat prompt?!

18 august 2019 10:44

Mihai Și vine unul ca Fifor și una ca Dăncilă și zice *Să avem încredere în Instituțiile Statului !^.....Unde au fost Instituțiile Statului și-n cazul acesta de la Spitalul de Nebuni de la Săpoca-Buzău ?!?....De se moare pe capete....carnagiu pe șoselele patriei....carnagiu în spitale....carnagiu și trafic de carne vie la Caracal....Cimitirele sunt marea realizare PSD-istă că se măresc văzînd cu ochii....

18 august 2019 10:33

Maria Dacă Autoritățile Statului lasă să se consume tot felul de ^pufoaice^ și ^mătrăgune etilice^ în birturile și crîșmele din satele și comunele țării...dacă nimeni nu controlează și să distrugă toate falsurile astea....de s-a ajuns să se falsifice vinul făcîndu-se din prafuri la lumina zilei iar unii injectează și pepenii cu lichid să atîrne mai greu la cîntar....E tot mai greu și periculos de trăit în Romănia !!!....

18 august 2019 10:25

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.