Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Noi detalii apar din ancheta cazului din Caracal. Se pare că Gheorghe Dincă a recunoscut că a violat o a patra femeie. Totul după ce acesta le-a spus anchetatorilor că le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, potrivit unui post de televiziune. În urmă cu doua zile, o femeie de 49 de ani a de pus reclamație la poliție, susținând că a fost bătută și violată de Dincă, care o dusese acasă la el pentru a face curățenie.


Comentarii

Brad Bit Ei da! Așa da! Teatru de lovitură! Adică, căcarevasăzică teatru lovit cu măciucile! Varanului i-a mai crescut un al 3-lea coi dar în talpă de data asta. Coiul nou crescut în talpa Varanului e sănătos, și încă nu a suferit un infarct. E ditamai bebelușul, sau bebelușa dacă-o luăm ca atare. Ce se mai screm Loazele de presari de la Haznale să vină cu explozii de știri răsuflate, dar de Update, pardon de actualitate, că Update e pă engleză. Păi știrea asta a pulii calului a mai fost difuzată zilele trecute, așa că unde morții mă-sii Varanului e lovitura de măciuci a teatrului? Muie!

17 august 2019 22:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.