Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mama Luizei , Monica Melencu, a declarat, pentru Mediafax, că nu are încredere în raportul INML potrivit căruia nu a putut fi identificat profil ADN de pe o parte din oasele din pădure și va cere o expertiză internațională pentru a fi sigură dacă rămășițele aparțin sau nu fiicei sale.

„Concret nu mi-au spus nimic, iar eu cred că normal ar fi fost să vină cineva să ne anunțe și pe noi oficial, nu au anunțat nici măcar în al zecelea ceas să știm despre ce este vorba, iar părerea mea este că fetele sunt vii. Până nu am ceva concret, tu spui că am găsit un dinte, cenușa aceea, concret dacă fac o înmormântare o fac creștinește, ăsta-i copilul meu să știu unde mă duc, dar tu îmi spui că ai găsit că sunt umane între 15 și 19 ani, auzim de 4 luni verdictul acesta”, a spus mama Luizei Melencu, fata dispărută în aprilie.

Integral pe CotidianulComentarii

EU, plecat din tara Iata dezastrul care s-a instaurat in ROMANIA dupa MAREA IMBECILITATE din 1989. ( Sa nu credeti ca eu n-am vrut schimbarea, numai ca inca a de atunci am spus: Romania a pornit foarte rau-spre deosebire de celelalt tari foste comuniste-, a pornit si construit NOUA SOCIETATE bazata pe CRIME, MINCIUNA si HOTIE). In cei 30 de ani de la POLITICIENI, la MILITIE, la SERVICIILE SECRETE, la JUSTITIE, la ARMATA, in EDUCATIE, in SANATATE s-a instaurat CORUPTIA, iar cine FURA nu are timp de MUNCA CINSTITA in folosul SOCIETATII, asa cum au jurat toti. Prostii de ROMANI ramasi in tara cred ca acestia ii apara. EI nu s-au ocupat in toata aceasta perioada decat de FURAT. Din aceste motive nu s-au facut AUTOSTARZI, in EDUCATIE este un dezastru- jumatate din copii termina liceul/facultatea, dar ei sunt ANALFABETI FUNCTIONALI- si nu au imbunatatit SERVICIILE DE SANATATE. Numai din accidente de circulatie mor anual, in ROMANIA, peste 2 000 de oameni. Cati mor din neglijenta si lipsa de medicamente in SANATATE? Noroc ca de PROSTIE nu se moare, asa ca EDUCATIA mai are o "salvare". Nu se vede? Uitati-va la prim-ministrul Dancila. Toti cei amintiti mai sus si-au tras: SALARII NESIMTITE si PENSII SPECIALE. Nu va e RUSINE???. Comisarul de la Caracal a iesit la pensie. Stiti cat ia acest nemernic, care probabil n-are nici macar 50 de ani? Va spun eu: 12 000 lei/luna, adica cat PATRU PROFESORI UNIVERSITARi sau SASE PROFESORI de gimnaziu. Ce a facut individul inafara de a fura??? Mai romanilor, daca nu va revoltati si nu schimbati totul ( cred ca macar cateva mii de oameni cinstiti se vor mai gasi in tara asta) atunci veti ramane ULTIMA TARA DIN LUME, nu din EUROPA, unde oricum sunteti.

17 august 2019 14:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.