Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ludovic Orban vine cu noi declarații despre situația curentă a partidului pe care îl conduce, dar și a guvernului PSD. Președintele PNL Ludovic Orban a declarat că moțiunea de cenzură va fi depusă de partid la momentul cel mai potrivit, în sesiunea parlamentară de toamnă.

„PNL e pregătit în orice moment să își asume soluția guvernării. O să solicităm sprijinul acelor partide politice, grupuri parlamentare care pot să sprijine un proiect. Sigur că cel mai bine pentru România ar fi se organizeze alegeri anticipate, în măsura în care va fi posibil. În cel mai potrivit moment, când există cea mai mare șansă ca acest guvern să cadă. Acest moment poate fi înainte de prezidențiale, poate fi după prezidențiale. Avem un singur cartuș pe țeavă.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

v Actuala coalitie sa--si dea demisia, deoarece nu o sa mai aiba o majoritate si sa-l lase pe Ghiolbanis sa-si faca "guvernul lui", iar apoi sa inceapa critica la tot ce nu fac bine actualii opozanti. Daca Ghiolbanis reuseste sa-si faca "guvernul lui", o sa fie numai lapte si miere pt intreaga populatie.

17 august 2019 16:54

Fie-ți milă, Veorico! Nu-l lăsa pe bietul Sică Mandolină să-și consume „cartușul” și pune-i imeddiat guvernul în brațe! Nici nu-ți imaginezi cât bine poți să faci pentru țară, dar, mai ales, pentru PSD.

17 august 2019 14:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.