Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

DIICOT a publicat raportul INML, în cazul crimelor din Caracal. În raport se arată că niciun ADN nu s-a putut evidenția, în oasele din pădurea din Caracal. Acesta este și motivul pentru care părinții Luizei Melencu nu au fost anunțați cu privire la acest raport.

” În dimineaţa zilei de 17.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism constatările preliminare ale expertizei genetice judiciare, potrivit cărora:

- au fost expertizate de către Institutul Național de Medicină Legală o parte dintre probele ridicate cu ocazia cercetării la faţa locului efectuată la zona de lizieră de pădure, respectiv fragmente osoase de natură umană.

- având în vedere starea de calcinare excesivă a acestora, ca urmare a acţiunii factorilor fizico - chimici la care a fost supus materialul biologic osos, nu s-a putut evidenţia niciun profil ADN.

Precizăm că, prin adresa emisă astăzi, procurorii DIICOT-Structura Centrală au reiterat Institutului Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”, dispoziţia de efectuare în continuare, în regim de urgenţă, a expertizei genetice judiciare asupra întregului material probator, inclusiv asupra dinţilor şi a altor mijloace materiale de probă găsite cu ocazia cercetării la faţa locului.

Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism va continua să informeze opinia publică, cu celeritate, de îndată ce vom primi noi informaţii de la Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici”, se arată în comunicatul transmis de DIICOT.


Comentarii

EU, plecat din tara Iata dezastrul care s-a instaurat in ROMANIA dupa MAREA IMBECILITATE din 1989. ( Sa nu credeti ca eu n-am vrut schimbarea, numai ca inca a de atunci am spus: Romania a pornit foarte rau-spre deosebire de celelalt tari foste comuniste-, a pornit si construit NOUA SOCIETATE bazata pe CRIME, MINCIUNA si HOTIE). In cei 30 de ani de la POLITICIENI, la MILITIE, la SERVICIILE SECRETE, la JUSTITIE, la ARMATA, in EDUCATIE, in SANATATE s-a instaurat CORUPTIA, iar cine FURA nu are timp de MUNCA CINSTITA in folosul SOCIETATII, asa cum au jurat toti. Prostii de ROMANI ramasi in tara cred ca acestia ii apara. Ei nu s-au ocupat in toata aceasta perioada decat de FURAT. Din aceste motive nu s-au facut AUTOSTARZI, in EDUCATIE este un dezastru- jumatate din copii termina liceul/facultatea, dar ei sunt ANALFABETI FUNCTIONALI- si nu au imbunatatit SERVICIILE DE SANATATE. Numai in accidente de circulatie mor anual, in ROMANIA, peste 2 000 de oameni. Cati mor din neglijenta si lipsa de medicamente in SANATATE? Noroc ca de PROSTIE nu se moare, asa ca EDUCATIA mai are o "salvare". Nu se vede? Cel mai edificator exemplu este prim-ministrul Dancila. Toti cei amintiti mai sus si-au tras: SALARII NESIMTITE si PENSII SPECIALE. Nu va e RUSINE??? Comisarul din Caracal a iesit la pensie. Stiti cat ia acest nemernic, care probabil n-are nici macar 50 de ani? Va spun eu: 12 000 lei/luna, adica cat PATRU PROFESORI UNIVERSITARi sau SASE PROFESORI de gimnaziu. Ce a facut individul inafara de a fura??? Nevasta lui, care a lucrat si ea in POLITIE s-a pensionat si ea. Pensia ei este 4000 lei/luna. Mai romanilor, daca nu va revoltati si nu schimbati totul ( cred ca macar cateva mii de oameni cinstiti se vor mai gasi in tara asta) atunci veti ramane ULTIMA TARA DIN LUME, nu din EUROPA, unde oricum sunteti.

17 august 2019 14:34

Credeam că doar PORKurorii sunt jigodii! Bag seamă însă că și prin cele mai cacademice organisme ale statului colcăie porcii !!! Păi ne spun savanții Ocultei Mondiale că geneticienii nu numai că pot stabili ADN-ul lui Homo Erectus, dar că pot stabili cu ajutorul ADN-ului mitocondrial dacă strămoșii noștri pelasgi își mulgeau capra cu mâna stângă sau cu mana dreaptă, dacă vara anului 14.117 î.Chr a fost ploioasă sau nu și ce cometa a fost observată pe cer. Ba mai mult, pe aceeași bază s-a stasbilit că mai toată populația Hamericii de azi se trage din 6 Eve, membre ale unui grup de ciumeți din Afirica ce au călătorit prin Orientul Mijlociu, au traversat Asia până în zona Strâmtorii Bering, care era pe atunci un pustiu de gheață, de unde au trecut în Alaska, au coborât prin Canada și SUA, Hamericile Centrală și de Sud. până au atins actuala Punta Arenas, în Țara de Foc. Pe drum, cele șase Eve s-au tot futut până au umplut Hamerica de ciumeți. E adevărat că în urmă cu vreo 13.500 de ani, ciumeții din civilizația Clovis au fost răriți rău de tot de un fenomen cosmic, o cometă grozavă se pare care a atins Terra, dar tot au mai rămas niște cretini și niște cretine, care s-au futut pe rupte, au puit și au umplut loc Hamerica cu mafioți și cu masoni. Iată câte chestii ne pot spune câteva celule purtătoare de ADN. La IML (dar nu numai!) se găsește aparatură care să spună în câteva ore tot ce vrei despre fetițele purtătoare de celulue de păsărică, dar, să vezi drăcie, pot să și arate cu degetul spre ciumeții de la Deveselu, ceea ce, Doamne ferește să se întâmple, că nu mai apucă Sfinkteriannus să pupe papucul lui Trump...

17 august 2019 14:13

marian Cum tracu altii gasesc ADN dupa milioane de ani.Din pacate imi pare rau pentru specialistii de la INML cu ce aparate sunt dotati,presupun ceva inainte de anul 1900.Poate mai iau ceva din pensiile speciale si le dau in buget ,ca merita.

17 august 2019 12:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.