Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Toate cele patru crime s-au petrecut după Revoluţie şi în toate cazurile victimele au fost tranşate, iar bucăţile de cadavru au fost împrăştiate prin locuinţa criminalului şi prin oraş. Trei dintre omoruri au avut conotaţii sexuale. Toţi criminalii au avut discernământ, dar au încercat să mimeze nebunia.

Deşi crimele de la Caracal par să fie culmea sadismului românesc, de fapt în ultimii ani au avut loc în România numeroase omoruri care au aproape acelaşi „tipar”. Doar în municipiul Galaţi au fost, în ultimii 27 de ani, cel puţin patru astfel de cazuri, ce-i drept doar unul cu criminal în serie. Maniera în care a acţionat fiecare criminal în parte seamănă foarte mult cu „metodele” lui Gheorghe Dincă. Atâta doar că amintitele crime nu au beneficiat de aceeaşi mediatizare precum cazul Caracal, motiv pentru care au rămas mult mai puţin în atenţia publicului.

Integral pe Adevărul