Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a fost întrebată de jurnaliști cum își explică fenomenul ”M..e PSD” și faptul că peste tot românii strigă acest slogan. Dăncilă a spus că oamenii care fac astfel de afirmații nu reprezintă poporul român.
”Două persoane nu înseamnă toată lumea. Marea majoritate sunt oameni care știu că bunul simț și violența nu sunt caracteristice poporului român. Cei care fac astfel de afirmații nu reprezintă poporul român”, a spus Viorica Dăncilă.
Integral pe CurentulComentarii

Ecce Kurrupt Evident "Muie Pizdeilor!" nu ecce sloganul orificial aprobat de opoponarii din opopoziție. Cei care se exprimă astfel nicidecum nu reprezintă majoritatea covârșitoare de 8,333 procente a românilor altfel. Klaussfinkter Wurst Johannis când s-a așezat civilizat la Masa Tăcerii a zis clar: "Românie, înbuci o felie cu mine?"

18 august 2019 5:30

zustinem pizideu! decia madam prima mistreasa a boborului ruman dzice ca: "BUNUL SIMT SI VIOLENTA NU SUNT CARACTERISTICE POPORULUI ROMAN". adevaruri spuse pe jumatate. BUNUL SIMT nu este caracteristic pizideilor, iar VIOLENTA este un mod de viata al garzilor personale ale pizideilor (adicatelea danjarmeria si meletia). cat despre amaratii cum e cel de la 9:45 care fac si ei de un pachet de mahoarca postand peste tot, afla ca poporul roman nu este reprezentat de haita de hoti, talhari si asasini deghizati sub numele de psd.

17 august 2019 11:34

Mariana Uite eu zic și scriu ^MUIE PSD^ și sunt romăn get-beget la fel ca cei ce afișează pancarta cu ^PSD atîta știe: să umple țara de sărăcie !^.....Slogan foarte adevărat căci bugetul țării este distribuit incorect și neeficient dat unora privilegiați în Pensii Speciale și Salarii Nesimțite către Oligarhia Funcționarilor de Stat centrali și locali....se acordă fonduri Primarilor PSD-iști ce ajung în *asfaltări direct pe pămînt^ cu firme de casă PSD-iste....iar Baronismul-Nepotismul-Furtul PSD-ist a ajuns la limita maximă a suportabilității de prostimea mămăligară....Cînd ai 40% din populație la limita sărăciei și cam același procent de analfabeți funcționali în elevii romăni din școlile noastre cum să nu strigi ^MUIE PSD^...Că totul izvorăște din ideologia acestui partid PSD-ist de căcat: să țină poporul sărac și needucat, să fie ușor de manipulat și subjugat.

17 august 2019 11:04

noi Mardeiasii cu iarba si prafurile in nas, care ataca verbal si fizic - pe oricine se opune escaladarii violentelor si agresiunilor instaurate de Herr Johanis&Co, NU reprezinta pe NIMENI din Romania, acesti bolnavi psihic necesitand tratament medical si dezintoxicare si sa fie legati fedeles, si internati la Spitalul dr. Obreja - afectiuni psihice acute.

17 august 2019 9:45

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.