Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Asociaţia Lindenfeld a dezvoltat programul „Ajungem Mari” pentru a-i ajuta pe copiii din centrele de plasament să înveţe mai bine şi să vadă partea frumoasă a vieţii, realizând acest obiectiv cu ajutorul unor voluntari care vor petrece trei ore pe săptămână cu un orfan, timp de opt luni.

„Lumea nu se schimbă de pe-o zi pe altă, dar poţi începe cu 3 ore pe săptămâna", este mesajul transmis de reprezentanţii Asociaţiei Lindenfeld, care au dezvoltat programul „Ajungem Mari” cu scopul de a oferi copiilor care provin din centrele de plasament un start mai bun în viaţă. Programul se ocupă de copii orfani, abandonaţi sau care provin dintr-o familie care are o situaţie financiară grea şi stau în centre aşteptând să fie luaţi acasă. Iniţiatorii programului s-au gândit că aceşti copii au nevoie să experimenteze şi altceva în afară de respingere, abandon, singurătate şi lipa siguranţei.

Integral pe Adevărul