Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cătălin Canciu, fostul șef al Inspectoratului Școlar Județean Brăila, a vorbit la Digi24 despre problemele din sistem cu care s-a confruntat în ultimii patru ani de mandat. „Cei care au lucrat cu mine ştiu că sunt un tip vocal, care spune exact ce gândeşte, ce vede, ce trăieşte”, a spus Cătălin Canciu.

El a dezvăluit câteva dintre problemele pe care le-a avut în mandatul său de patru ani – unul greu, cu opt miniştri, cu opt seturi de idei. Cătălin Canciu a povestit că a fost demis de două ori şi că s-a adresat instanţelor de judecată în legătură cu aceste acte, judecătorii dându-i dreptate. „Am avut şi probleme personale legate de demiterea mea de două ori, am fost nevoit să mă adresez instanţelor, au fost peste 25 termene, am câştigat pe linie toate procesele”, a spus fostul inspector şcolar general.

Integral pe Digi24