Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

James Hetfield, Lars Ulrich, Kirk Hammett şi Robert Trujillo, componenţii celebrei trupe rock Metallica, au concertat la Bucureşti, pe Arena Naţională, miercuri seară, iar în aceeaşi noapte au plecat spre Viena. Sâmbătă, ei vor cânta pe arena Ernst Happel din capitala Austriei, arenă cu 50.000 locuri.

Aflat pe aeroportul Otopeni înainte să plece spre Viena, Ulrich a făcut o postare pe contul său de Instastory, un video în care mulţumeşte publicului de pe Arena Naţională, dar în care remarcă şi la ce nivel a ajuns Ion Ţiriac. "Mulţumim Bucureşti pentru o seară de rock nebună! Suntem aici, la aeroport, acum. Vedeţi ce scrie acolo? Ţiriac Air. Este o nebunie pentru că atunci când eram copil şi jucam tenis, el era un jucător de tenis. Şi juca cu tatăl meu. Şi era antrenorul jucătorului meu favorit din anii ’70, Guillermo Vilas. .

Integral pe Digisport