Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

ALDE a dat termen doamnei Dăncilă ca până pe data de 20 august să restructureze guvernul. Pretextul este rectificarea bugetară cu care ALDE nu ar fi de acord şi, de asemenea, starea de incompetenţă a guvernului pe care ALDE a descoperit-o de curând. Până acum, ALDE nu a avut nicio problemă, nici cu bugetul, nici cu lipsa de competenţă. De ce i-a apucat grija tocmai acum?

Formula rectificărilor bugetare este neschimbată în ultimii ani. În primul rând, se măreşte PIB-ul din pix, pentru ca deficitul, deşi cu cheltuieli în creştere, să nu treacă de 3%. În al doilea rând se taie masiv bugetele unor ministere despre care se ştia de la început, de la votarea bugetului, că nu vor fi în stare să cheltuiască banii pentru investiţii. Se ia dintr-o parte şi se dă în alta, pe scurt de la investiţii, blocate oricum, la pensii şi salarii purtătoare de beneficii în anii electorali.

Integral pe Adevărul

Te-ar mai putea interesa și...

S-a umflat orezul în liberali

20 februarie 2020 14:10

Audieri penibile cu repetiţie

19 februarie 2020 14:08

Cum face PSD sumarul unor publicaţii şi posturi de televiziune

18 februarie 2020 14:08

Farsa anticipatelor

17 februarie 2020 14:10

Fierbere politică

16 februarie 2020 20:18