Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Decizia PSD de a renunța la numărătoarea paralelă a rezultatelor din 26 mai a amplificat zvonurile și îndoielile despre rezultatele alegerilor europaralementare. Pot să mă taie cu lama și să mă prăjească pe jar, eu tot nu cred că un partid, despre care populaţia României n-a auzit, nu știe cum se numește și nu are nici un program distinct, a putut obține 6% din voturile exprimate. Este vorba de partidul Pro Romania. Probabil că acest rezultat și procentul sub barem obținut de ALDE au dat oarece consistență zvonurilor și au dus la înființarea comisiei parlamentare. Dacă adăugăm și ideea netoată a PSD de a renunța la numărătoarea paralelă ajungem în fața unei probleme importante:

-Sunt sau nu rezultatele alegerilor gestionate dincolo de orice îndoială? Comisia paramentară înființată pentru a verifica rezultatele alegerilor de la 26 mai, în ciuda încercărilor de a lămuri lucrurile, le-a lăsat în aceeași coadă de pește în care erau. Să nu uităm că România are deja o tradiție. Și-a băgat degetele în numărarea voturilor încă din 1990.


Integral pe Cotidianul