Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simona Halep (4 WTA) a încercat să treacă peste accidentarea suferită la Rogers Cup. A câştigat prima partidă disputată la Cincinnati, în turul II, însă s-a văzut că românca nu e la capacitatea maximă.

Răpusă de o accidentare la tendon la Toronto, Simona Halep (4 WTA) a venit la Cincinnati, turneu ei preferat din SUA, probabil, mai mult pentru a-şi evalua situaţia medicală înainte de US Open (26 august - 8 septembrie). Iar sorţii i-au scos în cale o adversară incomodă, Ekaterina Alexandrova (43 WTA), o rusoaică de 24 de ani care, în acest sezon, a avut victorii importante la Bencic (12 WTA), Mertens (23 WTA) şi Wozniacki (19 WTA).

Primul set a început cu trei game-uri făcute pe serviciu, după care s-a consumat momentul care a cântărit enorm în desfăşurarea ulterioară a jocului! În al patrulea game, Halep a avut patru mingi de break, de 3-1, însă le-a irosit pe toate!

Integral pe Adevărul