Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, acuză că, potrivit unui raport în cazul intervenției de la Caracal, procurorul a deschis dosar penal abia după ce a urmărit o emisiune la televizor, nu după ce Alexandra a sunat la 112.
„Vă pot spune un lucru uluitor: domnul procuror de la Parchetul Caracal a deschis dosarul penal nu ca urmare a sesizărilor de la 112, nu ca urmare a presupuselor sesizări făcute de Poliția Dobrosloveni, ci ca urmare a unei emisiuni TV.

Domnul procuror Vasilescu a luat legătura cu procurorul de aici, de la Caracal, care avea toate datele să deschidă dosarul penal, s-a deplasat la Caracal și abia la 15:30 s-a deschis dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal, ca urmare a vizionării unei emisiuni la televizor. În condițiile în care Alexandra a sunat la 112 de 3 ori, în condițiile în care poliția Dobrosloveni avea obligația de îndată să raporteze dacă nu miercuri seara, măcar joi la ora 8:00 această dispariție.

Integral pe Cotidianul