Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Schimbare drastică în Educație, acolo unde ministerul, dar și reprezentanți ai părinților și chiar ai elevilor, alături de sindicatele din domeniu au convenit ca de anul viitor elevii care obțin sub nota 5 la evaluarea națională de la clasa a VIII-a să meargă direct la școala profesională. Propunerea a fost una îndelung discutată în cadrul Consiliului Economic și Social, care a avut loc la sediul ministerului.

”Părinții au fost de acord cu această propunere, la fel ca toată lumea de altfel. Dar ar fi fost ideal ca această măsură să fie luată pentru elevii care intră în clasa a V-a din anul școlar 2019-2020, astfel încât să fie și ei și părinții responsabili, să fie consiliați cu privire la ce vor face mai departe”, a declarat Iulian Cristache, președintele Federației Asociațiilor de Părinți din România.

Integral pe Fanatik