Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Așa tată, așa fiu! Deprinzând repede manevrele tăticului magistrat în ”câmpul tactic” de la Curtea de Apel București, odrasla „judecătorului limuzină” este anchetată penal. Trei unități teritoriale ale Ministerului Public „se bat” care să-l înfunde mai tare pe avocatul închipuit Alexandru Ion-Tudoran.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu investighează faptele penale ale falsului avocat Alexandru Ion-Tudoran. Deși există obligația de a verifica legal calitatea avocaților care pledează, nicio instanță nu s-a sinchisit să consulte măcar Tabloul Avocaților. Faptele fiului judecătorului Corneliu Bogdan Ion-Tudoran, care mai nou, așa cum ”Național” a mai scris, visează să promoveze la Înalta Curte de Casație și Justiție, sunt de cea mai joasă speță.

Integral pe Naţional