Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cea mai mare surpriză a turneului Cincinnati 2019 este eliminarea deținătoarei trofeului, olandeza Kiki Bertens, încă din turul al doilea. Competiția, la care Simona Halep are primul meci miercuri, este marcată de retragerea unor sportive importante, dar și de alte rezultate surprinzătoare înregistrate în fazele timpurii ale turneului.

Kiki Bertens (locul 5 WTA), cea care anul trecut câștiga finala împotriva Simonei Halep, a fost eliminată marţi seară de Venus Williams (locul 65 WTA), după trei seturi, 3-6, 6-3, 6-7, în turul doi al turneului de la Cincinnati. Vestea este una cât se poate de bună pentru Simona Halep (locul 4 WTA). Cele două se puteau întâlni în sferturile de finală, scrie digisport.ro.

În acest moment, Kiki Bertens, nr. 5 WTA, a coborât pe locul 6 în clasamentul WTA live. Ea este depășită de Petra Kvitova, cea care se afla în urma ei, în ciuda faptului că și cehoaica a fost eliminată, marți, de la Cincinnati, performanță reușită de Maria Sakkari din Grecia, locul 33 WTA, după o partidă încheiată în trei seturi: 6-4, 2-6, 6-3.

Integral pe Digi24