Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cabinetul Dăncilă se zdruncină din temelii în contextul scandalului PSD-ALDE, însă Opoziţia dă semne de slăbiciune, în condiţiile în care partidele mai mult fug de asumarea guvernării, deşi cer insistent înlocuirea actualului Executiv.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi-a continuat atacurile la adresa PSD, oficial partener de guvernare, dar în realitate ţintă a unui val de critici venite din partea liberal-democraţilor. „Nu vreau să fac parte dintr-o guvernare impotentă. Am auzit şi alte expresii de genul «câinele nu pleacă de la măcelărie», vedeţi proverbe savante din popor, eu vreau să îi anunţ pe foarte mulţi că colegii mei sunt vegetarieni”, a declarat Tăriceanu într-un interviu pentru Mediafax.

Replica din PSD pe tema „guvernării impotente“ a venit din partea Vioricăi Dăncilă, chiar în aceeaşi zi: „Are şi domnul Tăriceanu miniştri. Cred că se referea la miniştrii dumnealui“. Pe fondul escaladării tensiunilor între ALDE şi PSD apare problema a ceea ce urmează în cazul ieşirii de la guvernare a formaţiunii lui Tăriceanu, în condiţiile în care între partidele aflate în Opoziţie nu există unitate decât pentru demiterea Cabinetului, iar acum, cu un eventual sprijin al ALDE şi al unor aleşi din UDMR, moţiunea ar trece.

Integral pe AdevărulComentarii

v "Ziaristii" nostri cauta "subiecte" si titluri incendiare. Viitorul nu prea indepartat o sa ne arate situatia exacta.

14 august 2019 21:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.