Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Organizatorului mitingului din 10 august, Tommy Tomescu, a depus la Palatul Victoria revendicările pentru care grupul de acțiune civică ”Diaspora pentru România” a realizat protestul. Printre punctele enumerate se află și organizarea de centre comunitare românești în Diaspora.

”Consider că primul scop a fost atins de a aduce lume în piață și de a arăta că societatea civică este activă chiar dacă nu au existat manifestații de amploare. Îmi pare rău că nu am reușit să strângem mai multe voci dispuse să vorbească într-un mod mai organizat și să-și prezinte doleanțele într-un mod în care să poată să fie ascultat, mai profesionist așa cum am văzut eu că se face în Marea Britanie.

Să nu mai fie doar un fel de ceață și ca mișcările civice să se organizeze mai bine și să-și prezinte doleanțele. Cred că ar fi fost bine dacă Guvernul și Parlamentul ar fi arătat mai multă deschidere și ar fi vrut să implementeze câteva dintre punctele enumerate în următoarele săptămâni, luni. Nu există niciun semn în acest sens”, a declarat pentru Mediafax, organizatorul protestului, Tommy Tomescu.

Integral pe Cotidianul