Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Vestea că datoria externă totală a României a crescut cu 4,254 miliarde euro în primele 6 luni, la 103,671 miliarde euro, l-a făcut pe Victor Ponta să lanseze un atac de o duritate rară la adresa PSD, chiar în perioada în care în spaţiul public există discuţii despre varianta cooptării Pro România la guvernare. Fostul prim-ministru afirmă că banii au fost furaţi de oamenii din jurul Vioricăi Dăncilă, iar aceştia nu trebuie să scape nepedepsiţi.

„Aceștia sunt banii pe care i-au furat și i-au prăpădit baronii, mafioții, stăneștii și olguții, slugile răspopite ale lui Dragnea – toți care o țin de fire pe marioneta Veorica! 4,25 MILIARDE EURO care vor fi plătiți de români! Și ei cred că scapă așa??? Ei cred că îi aduc la guvernare pe PNL și USR și își văd liniștiți de banii furați – să le dovedim că nu va fi așa!

Integral pe NaţionalComentarii

Șerban Nicolae, poponar în drept, amantul lui Victor Ponta Ia te uită cine are tupeul să acuze? Păi după ce ce că logodnica mea, Victor Viorel Ponta felcer în drept tagma cum laudae a ruinat România înglodând țara-n alte datorii externe de alte 30 de miliarde euro în numai 3 ani de zile pe vremea când era premier, acum s-a trezit ca musca pe un căcat mare să arate cu degetul tot către PSD-ul lui mult iubit și stimat cum că slugile lui Dragnea au furat cică muntele ăla de bănet de la bugetul țării? Păi nu merită să-i dau și muie după ce-l fut în cur? Iar banii ăia care cică s-au furat, e o zicală fără acoperire, pentru că banii NU au fost furați, ci au fost sifonați de la bugetul statului către anumite firme cu dedicație, unele dintre acele firme, iar hoții care au fost plătiți de la bugetul statului NU au furat ci au prestat servicii către stat care au fost plătite, iar din acei bani s-a dat uneori sau în majoritatea cazurilor mită politicienilor care au întocmit acele contracte cu statul cu diferitele firme. Deci e un fel de furt indirect prin sifonare de bani de la bugetul statului. Iar din muntele de bănet sifonat de la bugetul statului către firme, în multe cazuri banii au fost irosiți pe lucruri inutile, parcuri de joacă la sate, terenuri de golf la sate, pârtii de schii cu telegondole la minerii din Valea Jiului, sau cinematografe ultra-moderne la sate unde nu există sistem de canalizare central, ca să dau unele exemple mult mai vechi dar și noi făcute de alți imbecili politici de la alte partide sau de la PSD, dar similare cu cele făcute de către PSD. Cu respect, Șerban Nicolae, poponar în drept kaka cum laudae.

14 august 2019 20:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.