Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, miercuri, la Constanţa, la manifestările de Ziua Marinei României.

Forţele Navale organizează în perioada 7-15 august mai multe manifestări dedicate Zilei Marinei, acestea având loc în şase oraşe din ţară, cele mai ample activităţi desfăşurându-se în Constanţa. Cu acest prilej, oamenii pot vizita navele ale Forţelor Navale sau pot asista la exerciţii militare.

Joi, 15 august, cu prilejul Zilei Marinei Române, în intervalul orar 9.45-12.30, publicul prezent pe faleza din Constanţa va asista la cel mai mare exerciţiu naval organizat în România. Acesta va fi urmat, până la ora 15.00, în Portul Turistic Tomis, de numeroase jocuri marinăreşti.

Nave şi aeronave militare din Italia, Ucraina şi SUA vor participa, în 15 august, la Constanţa, la manifestările prilejuite de Ziua Marinei, fiind vorba de o navă-şcoală ucraineană, distrugătorul american USS "Porter", aeronave italiene Eurofighter Typhoon şi un avion american de cercetare P8 Poseidon.

Integral pe România Liberă