Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că era normal ca desemnarea comisarului european să fie făcută de PSD, fără a fi nevoie să consulte ALDE, având în vedere procentele obținute de social-democrați și reprezentarea acestora în Guvern. Întrebată cum comentează afirmațiile liderului ALDE Călin Popescu Tăriceanu despre faptul că nu a fost consultat privind desemnarea comisarului european, liderul PSD consideră regretabil acest lucru.

„Era normal ca desemnarea pentru comisar european să fie din rândul PSD. Haideți să ne uităm totuși la procente și la modul cum stăm în preferințele electoratului și modul în care este reprezentarea în Guvernul României. Eu cred că acest lucru trebuia discutat cu colegii de la PSD. I-am spus domnului Tăriceanu pe cine am desemnat. Eu cred că se încearcă, de fapt, căutarea de motive și mă nedumerește faptul că până acum nu au fost aceste ieșiri și aceste întrebări în spațiul public chiar dacă au fost divergențe.

Integral pe Cotidianul