Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Marinela Bradosu, femeia de 49 de ani din Brâncoveni, o localitate situată la 26 de kilometri de Caracal, a povestit anchetatorilor tot calvarul pe care l-a trăit în casa unde se presupune că Dincă le-ar fi ucis pe Alexandra şi Luiza.
“Dacă poliţiştii nu veneau la poarta mea, eu nu depunem plângere. Îmi era frică să nu-mi omoare copiii”.

Marinela Bradosu a depus marţi, 13 august, o plângere la Poliţie în care reclamă că a fost violată de Gheorghe Dincă, bărbatul de 66 de ani din Caracal care a recunoscut că a răpit şi ucis două adolescente luate la ocazie.

Femeia originară din satul Brâncoveni are trei copii, doi dintre ei minori şi o faţă mai mare care trăieşte în Germania. Locuieşte împreuna cu mama, copiii cei mici şi sora cea mare, Georgeta Bradosu. Marinela este o femeie simplă, diagnosticată chiar cu oligofrenie. În timpul audierii, însă, a dat multe amănunte care atestă că a fost în casa lui Dincă. Femeia nu-şi mai aminteşte exact ziua, doar că totul s-ar fi întâmplat în perioada aprilie-mai.

“Pe aici se ştie că fata mea are probleme şi oamenii o mai cheamă să muncească pe la câmp, cu ziua. Probabil, monstrul asta a aflat de pe la careva din sat. M-am pomenit într-o dimineaţa cu o namilă de om la poartă. M-a întrebat de Marinela, a zis că are şi el nevoie acasă să-i sape porumbul. Mi-a spus că o ia el cu maşina, o aduce înapoi, să stau fără grijă şi că-i dă 50 de lei”, povesteşte Maria Bradosu, mama femeii violate.

Integral pe Adevărul