Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Românii din diaspora se tem să se înregistreze ca alegători în străinătate, pe site-ul Autorității Electorale Permanente (AEP), pentru a vota prin corespondență, scrie PressOne.

Publicația citată a discutat cu români membri în comunități online din străinătate și cu administratori de pagini ale diasporei și toți au transmis același lucru: românilor le este frica de faptul că, odată completate datele personale în formularul on-line dedicat alegerilor prezidențiale, sunt pasibili de dubla impozitare a veniturilor, atât în țara de reședință, cât și în România.

În comunitățile online ale diasporei se discută energic pe această temă în ultimele două săptămâni, dar informația aflată la baza acestei temeri este o intoxicare și denotă, încă o dată, lipsa de încredere a românilor în stat și în autorități, spun specialiștii fiscali.

Integral pe HotnewsComentarii

COMUNISTU' Jagardelele astea de "diasporezi" , vreau sa fie cu p..a-n cur si cu sfletul ala gura. Acum ca li s-au facut mai multe facilitati, care de altfel existau si inainte, respectiv aceeea de a se inscrie ca votanti din afara tarii, astfel ca sa se poata organiza sectii de votare, suficiente in puncte cat mai multe, suficiente de a se realiza o votare rapida si normala, nu se inscriu de frica dublei taxari. Asta denota si cat de destepti sunt si cat stiu despre tara si apartenenta ei la comunitatea europeana. Si, ce sa vezi, nu ne inscriem dar vrem sa votam si statul sa stie denoi ca suntem la polul nord sau in jungal Amazoniana, fara ca macar sa anuntam ambasada si/sau consulatul dar , AVEM DREPTURI.....BA JAGARDELELOR, SA RIDICATI PRETENTII ACOLO UNDE LOCUITI SI MINCITI, ACOLO UNDE PREDUCETI PLUS VALOARE SI PLATITI TAXE ( de altfel foarte corect) si in ROMANIA sa veniti numai in vizita, DACA VRETI....In rest , SIKTIR SI MULTA, MULTA M U I E... Asta este "DIASPORA" care ne "reprezinta" si este mandria lui Mutulica de la Cotroceni si a acolitilor sai.

14 august 2019 10:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.