Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jurnalistul a afirmat marţi, într-o ediţie specială a emisiunii Gândurile lui Cristoiu, că există o grijă uriaşă a autorităţilor implicate în cazul Caracal – poliţie, procuratură, DIICOT- să nu se abată de la ipoteza asasinului singuratic în cazul lui Gheorghe Dincă.

Orice anchetă de acest gen are şi alte piste. Adică nu poţi să mergi de 2-3 săptămîni ăsta e un asasin singuratic ne ducem săpăm şi mai descoperim încă una. Oricum nu au descoperit, da? Nici măcar la Luiza. Hai să zicem. Cu tot respectul pentru fetele presupus moarte, altele decât cele două, şi dacă descoperi că a omorât 20, tot atâţia ani de închisoare face, pe viaţă. Da, dacă se extinde ancheta... Şi atunci există o grijă uriaşă să nu cumva să ieşi din perimetrul casei ăleia. Să nu cumva să ieşi din ideea de asasin singuratic, asta mă surprinde pe mine. Cum adică să iei listing-ul teledoanelor lui acuma? Păi primul lucru pe care îl face un poliţist de cătun din Franţa, un jandarm, că nu trebuie să-l percheziţionezi, iei şi vezi, ai vorbit cu cutare, cu cutare. Sigur că trebuie să fie o chestie oficială, percheziţie”, a susţinut analistul politic.

Integral pe MediafaxComentarii

Probo Nu va mai si nu ne mai chinuiti atata : luati-l pe Cristoiu in comisia de ancheta, daca e posibil chiar sef, si sa terminam balciul.El le stie pe toate, are solutiile in buzunar si o parte in cerebel, asa ca treaba e oabla .Cand ai un asemenea geniu e pacat sa il tii deoparte ( mama lui de stat paralel, Iohannis, Kovesi, ravasitoare , babuini , divizii de presa , etc..!. )

14 august 2019 10:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.