Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a declarat marţi că social-democraţii trebuie să aibă un cuvânt greu de spus în viitor, pentru că PSD 'este singurul partid cu adevărat românesc'.

"Urmează trei rânduri de alegeri - prezidenţiale, parlamentare şi locale -, în care trebuie să câştigăm, trebuie să ducem mai departe proiectele pe care le-am început. Trebuie ca împreună să creionăm un viitor mai bun pentru comunităţile noastre, pentru familiile noastre, pentru copiii noştri, un viitor în care social-democraţii să aibă un cuvânt greu de spus, pentru că este singurul partid cu adevărat românesc. (...) Trebuie să le vorbim mai mult cetăţenilor, să ţinem legătura cu cetăţenii, să facem campanie ca aici, la Dolj, în fiecare judeţ, pentru că de multe ori am uitat să vorbim cu oamenii, am crezut că dacă realizăm un anumit lucru oamenii îl văd şi ne votează. Nu! Oamenii vor să îi ascultăm, să le spunem ce putem să facem şi ce nu putem să facem, să nu-i minţim, să vorbim mai mult despre ce am făcut şi ce vom face în perioada imediat următoare, nu despre ce vom face peste cinci ani, peste 10 ani. Au aşteptat 30 de ani, s-au săturat de aşteptare", a spus Dăncilă la Conferinţa PSD Dolj.

Ea a adăugat că PSD trebuie prezinte lucruri concrete şi că Guvernul a făcut multe lucruri.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ariciul Baaiuii PSD-eilor?Ba treziti-va ca Inca dormiti.Suntem datori,suntem batrani majoritari,multi bolnavi,Baietii destepti vcare trebuie sa ne trateze au plecat au ramas mediocrii ,prostii si repoetentii in tara cu nume de specialisti,Hotii si interlopii sunt politistii pe care-i platim sa ne apere,Voi insiva politicienii sunteti de groaza si intreg aparatrul de partid si de stat meritati un glonte in ceafa de corupti si nesatui ce sunteti.Asta e Romanesc la voi?Ridiucati ajutorul social care tine puturosii in sate si mariti alocatiile copiilor sa mearga la scoa;la,Eliminati cloacele mafiote si tiganesti ,si punetii la munca,Eliminati comisiile medicale corupte care scot la pensie oameni sanatosi tun,Si politia sa elimine orice tip de evaziune stradala ,de la baba care vinde patrunjel pana la tiganii care vand flori si carora nu le spune nimeni nimic,Nici macar;Unde cultivati voi flori?Afacerile cu statul sa dispara,Angajarile celor din familie ,fara cunostinte si competente ,sa dispara din guvern,senat si parlament , nepotismele si ladsarea fotoliilor de senatori modraslelor drept mostenire ,sa nu mai fie o moda Sa se reduca drastic numarul de funtionari ,si de asa zis alesi,Spargeti dracului odata buboiul sa rabufneasca puroiul afara ,sa curatim rana ,si ne vindecam,ca e cancer curat oin tara si de 30 de ani se numeste PSD,Copilul lui FSN,nepotelul lui PCR.

14 august 2019 10:51

Nazistu,Soroșistu,#Rezistacu,Securistu,Masonu.din Statu Paralel,Corporatistu Este singurul partid de-și zice romănesc acest PSD-ul de și-a bătut propriul popor în mai multe rînduri !....cu Mineriadele pe vremea PSDR-eului lui Iliescu, și cu Jandarmeriada din 10 August 2018 prin Ordinul Politic al PSD-ului lui Dragnea, Dăncilă și Carmen Dan....Asta-i partidul de trădător și de căcat ,,,,de-și zice *romănesc* ce a vîndut cu lejeritate tot interesul romănesc din Ardeal UDMR-ului...au vrut maghiarii 10% să aibă localitățile să vorbescă și scrie ca limbă în administrație și limba maghiară...PSD-ul le-a creat prin Lege acestă enormitate....Au vrut ungurii liceu catolic maghiar la Tîrgu Mureș, PSD-ul le-a înființat lliceul cu încălcarea Legii Învățămîntului....Au vrut să se demită șefii de autorități locale să poată face Evaziune Fiscală în Harghita și Covasna, PSD-ul și-a demis autoritățile chiar numite de ei dinainte....Numai pe guvernarea PSD+ALDE-istă ve-ți vedea afișîndu-se drapelele Ungariei pe stîlpii din orașele Sfîntu Gheorghe și Miercurea Ciuc și *ponegrirea* fațadei Ambasadei Romăniei din Budapesta... Galeria echipei de fotbal SEPSI strigă pe stadioanele din Romănia *Țigani Romăni* și nimeni din autorități nu zice nimic.....Așa că Madam Dăncilă ești o *MINCINOASĂ ORDINARĂ* pe cît de *iNGRATĂ și IMPOSTOARE* ești !!!....și tare aș vrea să citești aceste rînduri.....

13 august 2019 20:05

Hai sictir, pavianule blond cu mantie! Cică, PSD e unicul partidoi cu adevărat românesc, dar care a fost lovit de amnezie și a uitat să vorbească cu pulimea, dar acum că vin alegerile, și-au adus aminte de bobor? Păi de ce pula calului nu recunoaște imbecila asta că PSD a ruinat România până acum de 70 miliarde euro, iar actuala guvernare a mai ruinat încă odată țara de aproape alte 20 miliarde euro, în total de 90 miliarde euro. Ce pula calului de lozinci imbecile mai poate căca maimuța asta blondă cu afecțiunea imensă pe care a lovit-o acum față de bobor? Muie, nemernico, te-n gură de maimuță împuțită!

13 august 2019 19:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.