Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis ia în considerare convocarea unei ședințe a Consiliului Suprem de Apărare al Țării (CSAT) pentru a discuta despre permiterea accesului companiei chineze Huawei la licitaţia pentru frecvenţele necesare rețelelor de tip 5G.

Șeful statului a declarat, într-o discuție informală cu presa, că ar trebui să discute în CSAT despre permiterea accesului companiei chineze Huawei la licitația pentru frecvențele care vor fi utilizate în rețelele de tip 5G.

Integral pe CotidianulComentarii

COMUNISTU' Mai toate tarile europene cocheteaza cu Huawei in privinta lui 5G si cu afacerile cu firme chinezesti si rusesi. Si ei au acces liber la Marele Licurici , fara vize. Noi trebuie sa tinem cont de ce zice el, Marele Licurici, sa nu facem afaceri cu China si Rusia, sa nu instalam 5 G cu Huawei ptr ca nu vrea "el" , sa fim " partenerul strategic", dar sa stam la usa, ca rudele cel mai sarace, mai rau ,ca o colonie si sa avem nevoie de vize.

14 august 2019 11:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.