Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, critică anunţul PSD referitor la plângerea penală împotriva liberalilor, arătând că susţine declaraţiile colegilor săi privind falsificarea cifrelor bugetare şi că reprezentanţii PSD ar trebui să sufere consecinţe penale.

"Reflexul comunistoid al PSD de a închide gura celor care spun lucrurilor pe nume, prin ameninţare şi încercări de intimidare cu plângeri penale, arată adevărata faţă hâdă a acestui grup de indivizi, care a încetat să mai fie un partid politic. PSD a ajuns azi doar o adunătură de parveniţi, inculţi şi disperaţi, care îşi caută cu exasperare salvarea personală. După ce a distrus toate echilibrele economice, cum numai un duşman al României ar fi putut-o face, preocuparea PSD nu este alta decât să încerce să le pună căluşul în gură celor care vorbesc. Anunţ în calitate de preşedinte al Partidului Naţional Liberal că susţin toate declaraţiile colegilor mei referitoare la falsificarea cifrelor bugetare de către actuala guvernare", afirmă Orban într-un comunicat transmis, marţi, AGERPRES.

Acesta arată că va fi "ocazia perfectă" pentru ca liberalii să demonstreze în justiţie greşelile coaliţiei de guvernare.

Integral pe Agerpres