Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Complexul Sportiv Tractorul Braşov, redenumit Forex Braşov încă din 2002 de când a fost cumpărat de Nicolae Ţucunel, este doar istorie. Guvernul condus de Viorica Dăncilă a aprobat desfiinţarea bazei sportive în cadrul şedinţei de la începutul acestei săptămâni!

Practic, baza sportivă a fost dezmembrată bucată cu bucată în ultimii 15 ani, iar terenul de fotbal, oricum micşorat, rămăsese ultimul obiectiv care trebuia „anihilat! Luni – 12 august s-a pus cruce şi acestei ultime rămăşiţe din Tractorul! De-a lungul timpului, Clubul Sportiv din Braşov a produs zeci de campioni, fiind de cele mai multe ori în Top 10 la nivel naţional, după numărul de medalii. Cel mai reprezentativ om al zilelor noastre, plecat din ”Tractorul”, a fost chiar Mihai Covaliu, campion olimpic la Sydney 2000, actualul preşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. A fost un centru important şi pentru fotbalul braşovean.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.