Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, într-o discuţie cu jurnaliştii pe tema vizitei sale în USA că România vrea ca Exxon să nu se retragă din Marea Neagră şi că Guvernul e dispus să repare OUG 114. De asemenea, printre obiectivele pentru vizita la Washington sunt consolidarea parteneriatului strategic şi a relaţiilor economice.

Vizita preşedintelui Klaus Iohannis în SUA vizează trei obiective: parteneriatul strategic, relaţia economică şi relaţia pe energie. „Există o disponibilitate din partea Guvernului de a repara anumite chestiuni care n-au fost bine-gândite. Mulţi investitori sunt frustraţi din cauza OUG 114”, a spus preşedintele Klaus Iohannis, într-o întâlnire cu jurnaliştii pe tema vizitei in America. Discutia despre OUG 114 a venit în contextul în care Iohannis a fost întrebat dacă a discutat cu premierul Viorica Dăncilă despre posibilitatea modificării Legii offshore sau a OUG 114.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.