Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Braşov efectuează, marţi dimineaţă, 13 percheziţii domiciliare şi pun în aplicare patru mandate de aducere, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de camătă și șantaj.

Potrivit IPJ Braşov, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Braşov, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, efectuează 13 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Săcele, la locuinţele persoanelor implicate şi/sau la imobilele unde există informaţii că s-ar afla obiecte sau înscrisuri ce au legătură cu infracţiunile cercetate.

Poliţiştii vor conduce la audieri un număr de patru persoane, urmând a fi propuse măsuri legale prin unitatea de parchet competentă.

Integral pe România Liberă