Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Nicolae Bădălău este ultimul „baron roșu” din Guvernul României, dar probabil nu pentru multă vreme, cel puțin după amenințările fățișe pe care i le-a adresat recent premierului, fără ca să-i pese măcar că Viorica Dăncilă nu mai este chiar singură pe „strada sistemului”! Astfel că ”ofensa” adusă premierului va fi cel mai probabil ”recompensată” cu o remaniere chiar la începutul lunii septembrie…

Până atunci însă Bădălău continuă să se umfle ”ca broscoiul”, probabil tocmai de frica viitoarei remanieri, ”Nae” ajungând să se împăuneze că a ajuns să preia nu doar afacerile murdare, dar chiar și ”Famiglia” lui Liviu Dragnea! Cu tot cu ”Bombonica” și Irinuca la un loc, cele două femei din viața lui Liviu Dragnea pe care oamenii de casă ai lui Bădălău le afișează prin  oraș mai ceva ca pe ”moaște”, pentru ca toată suflarea pesedistă să priceapă că de acum înainte ”țărănușul” din Bolintin este înlocuitorul ”țărănușului” din Teleorman, susține NAȚIONAL.

Între timp, iubita lui Liviu Dragnea s-a reprofilat. După ce partenerul său a fost închis, Irina a intrat în afaceri. Blondina a absolvit, recent, un curs de mediator și s-a pus pe treabă. Iubita fostului lider al PSD și-a deschis și un birou și așteaptă orice tip de dispută pentru a o rezolva. Potrivit WOWBIZ, la domeniul de specializare, iubita lui Dragnea a completat „orice tip de dispută”, iar la limbi străine a trecut „engleza şi spaniola”.

CAPITAL amintește că în trecut, Irina Tănase a lucrat la Ministerul Dezvoltării, iar în studenție în cadrul unor companii de IT. A absolvit Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice şi a participat ca voluntar la organizarea Congresului PSD din 2013. Irina și-a susținut iubitul vizitându-l la închisoare. Aceasta ar urma să devină noua doamnă Dragnea.

Pe de altă parte, după ce și-a etalat viața luxoasă oferită de familia Bădălău cu avioane private și shoppinguri exclusiviste, fosta componentă a trupei Sexxy, Claudia Pătrăscanu, 38 de ani, îl acuză pe craiul de Dorobanți, Gabi Bădălău, 32 de ani, de cruzime, anunță  CURENTUL. „După atata umilința,abuz, emoțional, infidelități, lipsa de lângă cei mai minunati copii,jigniri,minciuni…… Renunț!Renunt la viața falsa și trista pe care am îndurat o intr un an,cât intr o suta! ! Vreau sa lupt,dar nu sunt singura ci cu Dumnezeu……. lupt pentru ce i mai curați și sinceri oameni din viața mea (copiii mei)!

Veți creste cu iubire și liniște…… restul nu contează! Atata timp cât Dzeu ne da sănătate,le putem face pe toate! M ați întrebat luni la rând de ce nu mai postez cu “soțul”……. și a vândut sufletul pentru nimic și nu i a pasat de nimeni și nimic,doar de cruzime! Noapte binecuvântata tuturor!”, a scris Claudia pe contul său de Facebook.

Gabi Bădălău nu a dus niciodată lipsă de admiratoare şi a reuşit să-şi treacă în palmares la capitolul cuceriri nume sonore din showbiz, amintește CLICK!. Înainte de a se stabili la casa lui, împreună cu Claudia Pătrăscanu, Gabi Bădălău a cam învârtit frumuseţile autohtone pe degete. Afaceristul a avut o relaţie cu Ramona Gabor, despre care la final nu a avut cuvinte de laudă, ci dimpotrivă.Următoarea pe lista lui Bădălău a fost Andreea Mantea. Cei doi s-au iubit câteva săptămâni, dar au terminat printr-un scandal fără precedent și cuvinte grele. „Eşti varză! Mă p*ş pe tine de nebună! Vai de capul tău de curvă”. Acestea ar fi fost cuvintele pe care Gabi Bădălău le-a aruncat fostei iubite.

Viața liniștită, din punct de vedere financiar, din jurul liderilor PSD este prezentată și de ADEVĂRUL. Nicoleta Nicolicea, soţia deputatului PSD Eugen Nicolicea şi fostă jurnalistă la ziare tabloid, a încasat anul trecut un salariu lunar de 10.863 lei de la compania naţională Transgaz, unde gestionează un proiect de 560 de milioane de euro.

Veniturile din salarii încasate în 2018 de Nicoleta Nicolicea de la Transgaz Mediaş se ridică la 130.363 lei, potrivit declaraţiei de avere publicate recent de soţul său, Eugen Nicolicea. Ghidul de completare al declaraţiilor de avere menţionează că la această rubrică veniturile declarate sunt nete. De asemenea, Nicoleta Nicolicea a mai încasat anul trecut de la Transgaz diurnă în valoare totală de 8.046 lei, dar şi tichete de 2.565 lei.

După căsătoria cu deputatul PSD, a primit mai multe sinecuri, amintește PROFIT.RO. A trecut prin Consiliul de Administraţie al TVR, pe la Poşta Română, iar în 2014 a fost numită consilier la Cancelaria premierului Victor Ponta, în timp ce soţul său, Eugen Nicolicea, era ministru pentru relaţia cu Parlamentul. În 2017, Eugen Nicolicea a propus modificarea Codului Penal, astfel încât funcţionarii publici să-şi poată angaja rudele fără a mai fi acuzaţi de conflict de interese.

„Evident dacă îţi angajezi o rudă proastă în dauna unui tânăr care este competent, este un prejudiciu pentru că ulterior activitatea instituţiei merge mai rău. Dacă alegi o rudă genială care a luat Premiul Nobel în dauna unui prostău care nu e rudă cu tine, evident că nu e niciun conflict de interese“, a explicat Eugen Nicolicea, unul dintre parlamentarii cu cele mai multe mandate. Eugen Nicolicea este neîntrerupt în Parlament din 1992.


Comentarii

Geo Mie îmi este dor de Dragnea Patriotul !!!....Doamne, cum mai mușca el din roșia romănească cu nesaț și voluptate !....Mai rar așa talent....Dragnea Mare Om....Mare Patriot....Mare Caracter....cum a reușit el să-l facă pe fi-su unul din cel mai mare Latifundiar de Terenuri Agricole...Dar talentul acela de a smulge o insulă cu lac piscicol, Insula Belina prin complicitatea a doua doamne ^respectabile PSD-iste^ din proprietatea statului în proprietatea personală via Tel Drum....a fost o artă !....Și cum mai făcea el tranzacții și contracte între Baronii PSD-iști și Clanul Tel Drum-ist direct in pădure pe terenurile de vînătoare la mistreți (terenuri teleormănene private ale Tel Drum-ului) ....Mai rar așa o capacitate !....Și acum ^copilașul* este torsionat în atelierul auto la Rahova murdărindu-și mînuțele de ulei și motorină....Acele mînuțe învățate cu lingurița de caviar, cu ceasuri de aur elvețiene, cu condusul BMW-ului nou-nouț și cu mînghîieri de țățe și buci necelulate de blondina cu 28 de ani mai tînără...Dragnea Mare Om....Mare Patriot....Mare Caracter......

16 august 2019 9:47

Florin Bilei Aveti grija ca pe aici se suge EURO-poolla la foc continuu si daca (între-)deschidetzi ciocu sa carâiti, va puteti trezi cu (vre-)o surpriza (cu vreo daraba de stromeneaga, n.m.) în el cât ai zice EURO-peste!

14 august 2019 15:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.