Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

După ce Libertatea a dezvăluit că Sorin Grindeanu și-a angajat la ANCOM, instituția pe care o conduce din 2017, șase consilieri, printre care și o fostă Miss Buzău și pe fiica unui baron PSD, cu experiență zero în comunicații, fostul premier a cerut unui IT-ist din agenție să afle cine a accesat sistemul intranet în perioada în care ziarul a publicat cele două materiale.

“Grindeanu a pus o persoană de la departamentul IT să afle cine a accesat sistemul intranet în perioada în care Libertatea a publicat cele două episoade, pentru a afla angajatul care a dat către presă informația”, spun sursele, care adaugă că demersul n-a avut succes.

ANCOM și șeful Grindeanu nu au răspuns nici după o lună de la solicitarea Libertatea ce pregătire și experiență le recomandă pe cele două pentru a fi consilierele personale ale lui Grindeanu, la 24 de ani și, respectiv, 23 de ani. Avem însă declarația lui Grindeanu, care spune că le-a angajat “pe sarcinile date de președintele ANCOM” și “pe criterii pe care le cunosc eu și nu vreau să intru în amănunte”.

Grindeanu a recunoscut și deplasarea în Insulele Azore cu consiliera sa fostă Miss Buzău, la o plenară din 27-28 iunie 2019, pentru că “nu am nimic de ascuns”. Șeful ANCOM mai spune că “a fost o întâlnire foarte importantă”.

Integral pe Libertatea