Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cazul de la Caracal a scos în evidenţă lacunele, fragilitatea și instabilitatea pe care le are statul român atunci când vine vorba în a-şi apăra cetăţenii.

Costică Ionescu, fost responsabil la serviciul Omoruri din Capitală din Sectorul 4, a fost invitatul Mirelei Voicu la emisiunea ”Voi cu Voicu”, cu o experiență vastă de peste 20 de ani, a precizat că inculpatul Gheorghe Dincă nu este cu siguranță la prima crimă comisă și că în opinia sa, Dincă ar face parte dintr-un clan.

„Nu este prima faptă și cu siguranță nu ar fi nici ultima. Nu este exclus să mai auziți și după ce va fi condamnat. În principiu nu poate fi condamnat la mai mult de 25 de ani, deoarece are deja 65. El a recunoscut două fapte. De ce a recunoscut două? Eu zic că omul este în clan cu alte persoane. Eu ce făceam? Sincer acum, vindeam gogoși la presa.Îmi proteajm așa tare dosarul....dacă aveam 3 suspecți, ziceam că am doi.. Totul ca să derutez partea adversă. Uitatț ce se întâmplă, e o mare bulibășeală. E drept că și stilul de lucru al organelor de atunci era altul, nu trebuia să vină șeful să îmi zică ”Bă, Ionescu, ai audiat-o pe Vasilica?” Mă duceam eu la șef și îi ziceam ce mi-a spus Vasilica”, a declarat Costică Ionescu.

„Pe Alexandra a omorât-o pentru că a dat telefon la poliție. Eu nu cred totuși că Luiza este moartă. El avea o marfă pe care o preda, sunt sigur. Bag mâna în foc. Să mă ierte lumea și copiii aia, dar i-a intrebat cineva ceva pe copiii lui Dincă? Daca nu i-a intrebat, foarte rău. Dincă a omorâț pentru că s-a întâmplat ceva. Nu pentru plăcerea lui”, a subliniat Costică Ionescu.

Fostul agent a subliniat că Luiza și Alexandra nu sunt singurele victimele ale lui Dincă, adăugând că au mai fost cu siguranță tinere răpite în trecut de către acesta.


Comentarii

Ei fără Voicu și eu la fel Păi da! Așa da! Voi cu Voicu, emisiune de tot căcălăul a la Latrina 3! Voi cu Voicu, ei cu sula-n gură și Varanul cu coiul lui în mână, coi la care a vut infarctul pentru care a fost liberat de la ocnă. Haznalele l-au scos de la naftalina pensiei pe copoiul ăsta ofilit care să ne spună basme și povești nemuritoare. Ce se mai screm loazele de la haznale să vină cu noi teorâme despre cazul crimelor de la Caracal. Păi să-mi fie cu iertare, dar tot ce debitează nenea ăsta pesnionar, nu sunt decât supoziții, presupuneri și bănuieli, atât deocamdată. Fabulații! Dacă sunt specialiști care să dea răspunsuri, aceia nu sunt decât cei care se ocupă de caz. Punct! Sictir!

11 august 2019 21:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.