Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Protestatarii au rupt gardurile, iar acum sunt chiar lângă trotuarul de lângă Guvern. În afară de jandarmii care au format un zic uman de protecție, mai există un rând de jandarmi.

În jur de 15.000 de persoane se află în acest moment la protestul din Piața Victoriei, unde a avut loc un nou incident minor. E vorba de o împingere a cordonului de jandarmi către Guvern, astfel că două benzi de circulație au fost blocate de protestatari.

A mai venit un cordon de jandarmi în fața Guvernului, dar sunt îmbrăcați în uniforme obișnuite, nu sunt cei pregătiți pentru protest.

Există și o zonă tampon între Guvern și gardurile protestatarilor pentru a le permite pietonilor să circule.

„Veniți cu toții să alungăm hoții!”, „Fără penali” sunt câteva dintre mesajele afișate de protestatari.


Comentarii

Jandarmul din Saint Tropez Baih pulache, baih tiliprici, daca esti prost, du-te-n....plm ! Esti idiot rahatule ? In care tara de pe lumea asta LI SE PERMITE DEMONSTRANTILOR sa ocupe cladiri guvernamentale ? Jandarmii sunt militari, au depus un juramant, iar la violenta, raspund cu....exact la ce reclamai tu baih, cu violenta !

11 august 2019 17:49

Ion Georgescu @draknea PDSR-iștii lui Iliescu sunt autorii Mineriadelor prin chemarea minerilor la București. PSD-iștii lui Dragnea și Carmen Dan sunt autorii Jandarmeriadei din 10 August 2018 prin Ordinul Politic dat de gazare și bătută-n cap pe cine apucau jandarmii la nimereală. Tot ei sunt marii autori morali al Caracalului și Traficului de *carne vie* prin Subminarea Ordinii Interne din Romănia cu momirea specialiștilor polițiști din Ministerul Afacerilor Interne să iasă la pensie înainte de termen (la 45 de ani) de PSD-ul lui Dăncilă, Dragnea și Carmen Dan....Această *Matracucă* Carmen Dan trebuie judecată pentru Subminarea și Disoluția poliției și al Ministerului Afacerilor Interne....și-ți garantez eu că mai devreme sau mai tărziu nu va scăpa de Justiție.... ....Și am să repet aceste adevăruri pînă ție și altora ca tine le va *plesni pipota de ciudă* oricît de *fomist* aș fi.....

11 august 2019 14:29

draknea Ion Georgescu- De unde stii tu ba fomistule ? vezi-ti de familia ta , prostule !

11 august 2019 10:23

Ion Georgescu Vă mai aduceți aminte de seara zilei de 27 Mai 2019 cînd se servea Șampanie în Piața Victoriei ?....De ce ?...Că *El Lidero Maximo Teleormanos Liviu Dragnea* a fost luat cu Dusterul Poliției și încarcerat la Rahova....acel *El Lidero Maximo Teleormanos* cu hîrtia igienică atîrnîndă de Dustar să se șteargă la gură de cît căcat a mîncat...voi apuca și ziua cînd Malefica Carmen Dan, fosta Ministră MAI va fi condusă la Tîrgușor...și atunci, căci va fi inevitabil ziua aceea mai devreme sau mai tărziu... voi desface și eu o sticlă de șampanie....Un lucru indubitabil trebuie însușit de toți romănii....participarea masivă la vot în alegerile din 2020 cînd acest Partid PSD-ist Trădător-Baronist-Nepotist-Furăcios trebuie anihilat total...desființat în alegeri !....Aceștia sunt autorii Mineriadelor, autorii Jandarmeriadei din 10 August 2018 cît și marii autori morali prin nepăsare al Caraculului și Traficului de *carne vie*....

11 august 2019 8:01

v Se pare ca actuala opozitie este foarte mica sau nu au stiut sa se organizeze. In imaginile vazute la tv erau multi oameni care se plimbau pe acolo si nu aveau nici o revendicare. Erau foarte putini oameni care protestau, sau aveau niste lozinci. Astora li se pare ca merge totul bine in tara asta?

10 august 2019 23:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.