Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

UPDATE: O echipă de poliţişti care intenţiona să verifice un autovehicul parcat în centrul Pieţei Victoriei, după un apel la 112 ce semnala că maşina ar conţine obiecte suspecte, a fost extrasă de jandarmi din mulţime, după ce participanţii la protest au început să huiduie.

Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei Capitalei, citată de Agerpres, poliţiştii aveau obligaţia să verifice aspectele sesizate prin apelul la numărul unic de urgenţă 112. În acest scop a fost trimisă o echipă cu un câine, care a încercat să treacă prin mulţimea strânsă în piaţă, pentru a ajunge la autovehiculul indicat.

Conform aceloraşi surse, în momentul în care unii dintre cei aflaţi în piaţă au reacţionat negativ la prezenţa poliţiştilor, jandarmii au intervenit şi i-au extras din mulţime, fără a se înregistra incidente.

Câteva sute de oameni s-au adunat în Piaţa Victoriei din Capitală, în faţa Guvernului, reeditând protestul diasporei de anul trecut, care a avut loc la aceeaşi dată. Oamenii poartă pancarte cu diverse mesaje şi steaguri, cer demisia Guvernului, au fluiere şi vuvuzele. PSD şi Jandarmeria sunt ţinta altor scandări ale protestatarilor. Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a explicat că prezenţa autospecialelor parcate în zonă este justificată de numărul mare de participanţi anunţaţi şi că rolul lor este să protejeze manifestanţii. El a adăugat că nu au fost aduse maşini cu tunuri cu apă. Precizările au fost făcute în contextul în care în mediul online au fost difuzate astfel de informaţii. "Demisia Teodorovici, Daea", "Fără penali în funcţii publice", "Corupţia ucide", "România nu e a voastră! Plecaţi la căpşuni sau la puşcărie" - sunt mesajele afişate în piaţă. Au fost aprinse candele în memoria fetelor dispărute la Caracal, dar şi a celor care au murit la Colectiv. Reprezentanţi ai Poliţiei Locale împart oamenilor sticle cu apă. Manifestanţii au început să se adune în Piaţa Victoriei de la orele prânzului.

Integral pe România LiberăComentarii

Ion Georgescu Vă mai aduceți aminte de seara zilei de 27 Mai 2019 cînd se servea Șampanie în Piața Victoriei ?....De ce ?...Că *El Lidero Maximo Teleormanos Liviu Dragnea* a fost luat cu Dusterul Poliției și încarcerat la Rahova....acel *El Lidero Maximo Teleormanos* cu hîrtia igienică atîrnîndă de Dustar să se șteargă la gură de cît căcat a mîncat...voi apuca și ziua cînd Malefica Carmen Dan, fosta Ministră MAI va fi condusă la Tîrgușor...și atunci, căci va fi inevitabil ziua aceea mai devreme sau mai tărziu... voi desface și eu o sticlă de șampanie....Un lucru indubitabil trebuie însușit de toți romănii....participarea masivă la vot în alegerile din 2020 cînd acest Partid PSD-ist Trădător-Baronist-Nepotist-Furăcios trebuie anihilat total...desființat în alegeri....Aceștia sunt autorii Mineriadelor, autorii Jandarmeriadei din 10 August 2018 cît și marii autori morali al Caraculului și Traficului de *carne vie*....

10 august 2019 20:31

Violeta Această zi comemorativă de 10 August trebuie ținută minte la alegerile locale și parlamentare de la anul, cînd trebuie să se participe cît mai mulți și să-i eliminăm de la ^bucate și ciolan^ pe profitorii și privilegiații aștia...Să distrugem Baronismul, Nepotismul și Furtul PSD-ist !!!....Să nu fie acoperiți de imunitatea parlamentară una ca senatoarea Carmen Dan....Răzbunarea ar fi să-i vezi pe PSD-iști după 2020 că plîng pe la ușile Primăriilor și pe la Gardul Parlamentului....și vin toți și bocesc pe la Antena 3, Romănia TV și TVR-1 (Romănia 9)....Îi admir pe cei din Organizația Ne-Guvernamentală ce înmînează *fluturași* romănilor din diaspora ce trec pe la frontieră cu instrucțiunile *votului prin corespondență*....Este vizibil că doar în manifestările din societatea civilă este salvarea poporului romăn..

10 august 2019 19:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.