Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Circulația pe Șoseaua Kiseleff este, la momentul transmiterii știrii, restricționată, în Capitală, până la intersecția cu Strada Arhitect Ion Mincu, din cauza protestului anunțat în Piața Victoriei, anunță reprezentanții Poliției Capitalei. La intrări vor fi instituite și filtre.

Jandarmii au instalat deja în Piața Victoriei dispozitivele inițiale de delimitare a spațiului în care se va protesta.

„Aceste panouri de protecție, cum le spunem noi, au rolul de a limita pe cât posibil ca celelalte activități cotidiene care se desfășoară în acest nod rutier foarte important din Capitală să decurgă în mod firesc. În mod gradual, vor intra și efective de jandarmi, acele patrule de dialog pe care vi le menționam. În punctele principale de acces către Piața Victoriei vor fi instalte filtre, cu rolul de a monitoriza persoanele care intră, de a le verifica pe cele care au asupra lor bagaje voluminoase care au anumite recuzite deosebite. Rolul acestor filtre, să fiu foarte bine înțeles, este acela de a preveni pătrunderea în zona în care va avea loc adunarea publică, în zona în care se vor afla cu obiecte periculoase, cu obiecte care pot pune în pericol siguranța cetățenilor”, a declarat Georgian Enache, reprezentant al Jandarmeriei Române.

Forțele de ordine vor fi atente în mod deosebit la persoanele care au asupra lor bagaje mari.

„Nu este o interdicție să vină persoanele cu aceste bagaje, însă este o recomandare de a nu face acest lucru. Știm cu toții, ținem cont de contextul internațional în care se desfășoară aceste adunări publice, trebuie să ne luăm toate măsurile astfel încât să prevenim introducerea în zona delimitată de obiecte cu potențial riscant la adresa integrității fizice a persoanelor. Începând cu ora 17.00, urmează să se desfășoare o altă adunare publică. Avem și în acea zonă și vor fi instituite dispozitive la fel cu rol preventiv cu rol de a asigura o transprență și o comunicare bună cu cei care participă. Nu au fost înregistrate până la această oră incidente, ne dorim nici să nu avem parte de ele, dar trebuie să ne luăm toate măsurile de precauție”, a completat Enache.

Circulația în fața Guvernului a fost deja restricționată.

Integral pe CotidianulComentarii

Violeta Această zi comemorativă de 10 August trebuie ținută minte la alegerile locale și parlamentare de la anul, cînd trebuie să se participe cît mai mulți și să-i eliminăm de la ^bucate și ciolan^ pe profitorii și privilegiații aștia...Să distrugem Baronismul, Nepotismul și Furtul PSD-ist !!!....Să nu fie acoperiți de imunitatea parlamentară una ca senatoarea Carmen Dan....Răzbunarea ar fi să-i vezi pe PSD-iști după 2020 că plîng pe la ușile Primăriilor și pe la Gardul Parlamentului....și vin toți și bocesc pe la Antena 3, Romănia TV și TVR-1 (Romănia 9)....Îi admir pe cei din Organizația Ne-Guvernamentală ce înmînează *fluturași* romănilor din diaspora ce trec pe la frontieră cu instrucțiunile *votului prin corespondență*....Este vizibil că doar în manifestările din societatea civilă este salvarea poporului romăn..

10 august 2019 19:17

Ecce Kurrupt, militant PSD Aș suge-o pulă. Acum!

10 august 2019 17:23

v I-aș fute-n cur pe romanii din diasporă. In our stil psd-ist: pe la spate!

10 august 2019 17:02

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.