Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Eu cred într-un scor foarte mare al președintelui încă din primul tur, cred într-o victorie zdrobitoare în turul 2, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să facem campanie, am și atras atenția. Campania pentru președinte, câștigarea alegerilor de către președinte înseamnă o șansă în plus pentru fiecare dintre candidații noștri la alegerile locale, pentru fiecare dintre candidații noștri la alegerile parlamentare. Este cheie câștigarea alegerilor și partidul a înțeles acest lucru și sper că vor înțelege toți cei 1.100 de aleși primari și cei 13.000 de consilieri, plus organizațiile noastre. Deci, nu putem câștiga din primul tur, din cauza Constituției”, a arătat Rareș Bogdan, care a mai precizat că potrivit Constituției și legii electorale, pentru a câștiga în primul tur, candidatul ar avea nevoie de 9,3 milioane de voturi.


Comentarii

Ecce Kurrupt, militant PSD LGBT susține candidatura d-lui Borno (maghiar).

11 august 2019 22:57

ALUPUGUS Barna iubeste gaozarii ca mine.

11 august 2019 21:09

ALUPIGUS Sugeti pula ! Douazeci de procente ale psd care-l uraste de moarte pe malacionnis vor inclina DEFINITIV balanta pentru BARNA , care detine deja cca 30% ! MUIE KWJ !

11 august 2019 11:46

Surprize, surprize! Ba vei fi surprins sa constati ca Iohannis se alege din primul tur, cu vreo 55-60%.

9 august 2019 15:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.