Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Potrivit publicației „Globe”, Michelle este dezamăgită de Barack pentru că este tot timpul departe de familia sa. De asemenea, aceasta ar fi luat decizia de a se separa din cauza problemelor familiale privind educația fiicelor lor.

„Michelle vrea mai mult de la Barack în ceea ce priveşte familia și este dezamăgită de faptul că alege să petreacă atât de mult timp la distanță. Ani de zile au făcut totul împreună și ea l-a susținut la fiecare pas. Așa că nu este de mirare că Michelle este furioasă acum „, explică publicaţia.
Aşadar, tabloidul american Globe, anunţă că Barack Obama şi Michelle vor divorţa după o căsnicie de 27 de ani.
Potrivit revistei şi după cum relatează şi trustul ABC, fostul preşedintele petrece din ce în ce mai puţin timp cu soţia sa şi cu fiicele Sasha şi Malia şi este mereu plecat în călătorii de lucru (conferinţe plătite regeşte, întâlniri politice la fel de bine plătite, etc.). Obama este cel mai bine fost preşedinte plătit pentru a ţine prelegeri în întreaga lume.

Integral pe Evenimentul Zilei