Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

S-a aflat ce vedetă l-ar putea înlocui pe actorul Florin Călinescu (63 de ani) în juriul emisiunii „Românii au talent“, în noul sezon ce va debuta în toamnă la Pro TV Pro TV nu a anunţat oficial, însă Horia Brenciu ar fi preferat pentru a-i lua locul lui Florin Călinescu în juriul show-ului „Românii au talent“, după ce actorul şi omul de televiziune s-a retras pentru a urma o carieră în politică, potrivit unor surse citate de Click!.
Aşadar, Brenciu ar urma să fie coleg, în cadrul show-ului de talente, cu Andra, cea pe care a înlocuit-o în juriul „Vocea României“. Astfel, entertainer-ul va juriza alături de dansatorul şi coregraful Mihai Petre, prezentatorul TV Andi Moisescu şi cântăreaţa Andra.
Recent, reprezentanţii postului au anunţat că Brenciu va reveni în echipa de antrenori a show-ului „Vocea României“. „Revenirea la «Vocea României» este neaşteptată, binevenită şi, recunosc, emoţionantă. În acest sezon voi fi calm, liniştit, nu mă voi mişca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni şi sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viaţă, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu“, a declarat Horia Brenciu.

Integral pe AdevărulComentarii

Europeanul Oricine!

9 august 2019 14:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.