Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Al doilea concert de pe lac de la Castelul Bran, programat pentru 10 august 2019, la ora 20.00, este un concert simfonic-crossover. Celebrăm 100 de ani de la naşterea lui Nat King Cole, pianist, compozitor, interpret de jazz, cântăreț și actor de film american, unul dintre cei mai apreciați artiști din istoria muzicală americană.

Luiza Zan, compozitor, textier și interpret de înaltă clasă, una dintre cele mai proeminente figuri din jazz-ul românesc, va da viață celor mai cunoscute piese din repertoriul artistului american, adaptate pentru orchestra simfonică.

Mariano Castro – pianist și aranjor, alături de Kamerata Kronstadt, dirijată de maestrul Cristian Oroșanu, întregesc o echipă muzicală de succes, care continuă tradiția spectacolelor de înaltă clasă de la Castelul Bran. Atmosfera specială a unui concert susținut pe insula lacului mare din Parcul Regal va fi completată de degustarea de vin și brânzeturi, la lumina lumânărilor.

Din program amintim: „Almost like being in love”, „Around the world”, „Blue Gardenia”, „Fascination”, „La Adelita”, „Lost April”, „Mona Lisa”, „Nadie me ama”, „Nature boy”, „Perfidia”, „Quizás, quizás, quizás”, „Smile”, „Too young”, „Unforgettable” și „When I fall in love”.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.