Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu o experiență de peste 20 ani în educație, Mirela Ursu a pus în 2010 bazele Centrului de limbă engleză Flying Colours, în care și-a propus de la început ca obiectiv principal “calitatea” și nu „cantitatea”

Vă mai amintiți anul în care Guvernul Boc a redus salariile în învățământ? Într-o societate în care toți s-au supărat și s-au simțit descumpăniți, au existat oameni care au luat-o ca pe o provocare și nu ca pe o pierdere. Bazându-se pe profesionalism, cu mult curaj și cu viziune, o profesoară de limba engleză a văzut la acel moment o oportunitate de investiție bună și de cursă lungă. Însuși numele brandului în traducere înseamnă „examene luate cu brio”.

De atunci, peste 2.500 de copii, adolescenți și adulți au fost pregătiți în stilul Flying Colours, cu accent pe interactivitate și comunicare doar în engleză, sau pe scurt spus: engleza învățată altfel decât la școală. Deși mediul și modul de învățare sunt extrem de prietenoase, Centrul de engleză Flying Colours se mândrește cu faptul că toți cursanții pregătiți aici au promovat cu brio examenele Cambridge, IELTS și TOEFL. Succesul aici este practic, garantat, iar rețeta nu e deloc secretă: muncă+seriozitate+dedicare+perseverență.

“Am venit cu dedicare, profesionalism și seriozitate maximă. Tot ceea ce am realizat până acum s-a bazat pe valorile acestea. Am pornit în 2010 cu mult entuziasm și am crescut an de an, datorită rezultatelor obținute. Sunt antreprenoare, profesoară, mamă și soție în același timp. Astfel percep perspective diferite și cred că limba engleză este un mijloc în dezvoltarea personală a copiilor noștri și a noastră, ca adulți. Engleza ne deschide uși și oportunități pe care altfel nu le-am putea avea” spune Mirela Ursu.

Integral pe România Liberă