Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Simptomatică pentru esenţa puterii actuale, pentru caracterul său opac, complet nereformabil, pentru incapacitatea membrilor guvernului condus de doamna Viorica Dăncilă, ca şi pentru aceea a conducerii PSD de a înţelege ceea ce doreşte cu adevărat electoratul, de a trage un set de minime învăţăminte din mesajul alegerilor europarlamentare din 26 mai, mi se pare atitudinea din cursul zilei de marţi 6 august, a d-lui Mihai Fifor.

Şi el, ca şi doamna Dăncilă un fel de 3X1. Şi secretar general al PSD, şi vicepremier, şi ministru interimar de Interne. Întrebat de ziariştii prezenţi în faţa Ministerului pe care acum îl păstoreşte ce părere are despre legătura deja dovedită, legătură pe care el însuşi o recunoscuse cu doar câteva zile înainte printr-o postare pe o reţea socială, dintre capii lumii interlope şi şefii Poliţiei din Caracal, dl. Fifor i-a răspuns, fără să îi tremure vocea, fără să i se mişte muşchii feţei, ziaristului în cauză că nu ştie despre ce vorbeşte acesta. Sfânta mare neruşinare pesedistă s-a mai arătat o dată în toată splendoarea ei.

Integral pe Adevărul