Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

„Suntem în an electoral şi, credem noi că nu se va mai apăsa aşa mult pe pedala preţurilor administrate. Avem această problemă de fond, e în domeniul politicii monetare, inflaţia de bază a accelerat în contextul acumulării presiunilor pe partea cererii şi a costurilor companiilor. Deocamdată nu sunt exagerate, dar e clar că preţurile sunt împinse în sus de o cerere în exces şi, din păcate, avem şi pe partea costurilor, în special a costurilor salariale, împingerea costurilor în sus”, a explica, Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Centrale explicînd evoluția inflației.


Comentarii

xyz Pensiile "rivolutionarilor" trebuie desfiintate, deoarece, s-a stabilit ca, a fost o Lovitura de Stat, sprijinita de tot Poporul Roman. Ordinarii de "rivolutionari, cu adeverinte emise de partie, ONG-uri, pile, neamuri, nu se mai termina, sunt cca. 4 milioane de impostori, si - culmea obrazniciei, numarul lor, creste in fiecare an - asta la 30 ani de la Lovitura de Stat. In care Tara din lume, Statul se lasa jefuit, de o gasca de profitori impostori, platind acestora sute milioane Euro, indemnizatii, gratuitati, pensii, pt nimic. Sa fie recompensate, doar familiile celor morti in evenimentele din 89', si, care sunt la 2 m sub pamant. Bolsevicii Iliescu si Roman au inventat pe impostorii "revolutionar", dupa modelul "ilegalistilor" comunisti, dintre care faceau si ei parte.

8 august 2019 15:15

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.